Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MERINOVILLAPIPO JA TUUBIHUIVI 100% Merinovillaa Musta, Luonnonvalkoinen ja Farkun-sininen

HARMAAT_OIKEA_SAVY.jpgPUNASET_OIKEAT_SAVYT.jpgRUSKEAT_OIKEA_SAVY.jpgROOSAT_OIKEA_SAVY.jpgCamo_ja_metsanvihrea._NIMETTY.jpgPIPOT_JA_TUUBIT_2019-1.jpgPIPOMUSTA_EMMA.jpgKOTIMAINEN MERINOT 100% MERINOVILLAPIPO. 380GTaittamalla kaksinkerroin saat 760g/m2 suojaamaan. Koska pipo on ohut voit todella kylmillä keleillä käyttää myös kahta pipoa päällekkäin, tällöin koko päätä suojaa 760g/m2 ja taittamalla uskomattomat 1520g/m2. Huomaa uskomaton hinta, MISTÄÄN EI SAA 100% MERINOPIPOA NÄILLÄ HINNOILLA. (24,95 OVH) NYT TARJOUKSESSSAMERINOT TUUBIHUIVIT, AIKUIS

100% merinovillatuubihuivi on miellyttävän tuntuinen, lämmin ja hengittävä. Puuvillaisiin tuubeihin verrattuna siitä on monia etuja: Se ei "tuki" takin parasta ilmanvaihtokanavaa, vaan päästää liikalämmön tehokkaasti takin alta pois. Käytettäessä päähineenä lämpimällä kelillä (kesäisin) merinovilla tuntuu uskomattoman hyvältä; tuntuu kuin päähinettä ei olisikaan! Tuubihuivi on todella monikäyttöinen, siitä saa kaulurin, hupun ja pipon. Talvipyöräilijät ovat ihastuneet siihen kuinka se pysyy päässä kypärämyssynä. Hiihtäessä tai lenkkeilessä kylmällä kelillä voi hengittää sen läpi koska se lämmittää märkänäkin. Tuubihuivi on erinomainen lahjaidea lapsesta vanhuksiin.

Yksi koko aikuisille

19,95 kpl 

kanerva_lahi.jpgpotettuoranssi_lahi.jpg

PIPO_VALKOINEN_EMMA_TARJOUS_jpg.jpg

 Pipoa voi käyttää taitettuna tai suorana tarpeen, ja tyylin mukaan.

VÄRIT: musta ja valkoinen korkealaatuista merinovillaa. Fuksia ja vihreä supermerinovillaa (ovh 24,95)

Supermerinovilla:

Lankakauppiaat valitsee parhaista merinovillalaaduista parhaat erät ja nämä on luokiteltu supermerinovillaksi. Supermerinovilla on normaalia merinovillaa kestävämpää, se nyppäänyt, eikä kutistu ja kaikkein silein laatu merinovillasta.

 

Tuote: 866682

Hinta alk.30.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
MERINOVILLAPIPO JA TUUBIHUIVI MUSTA30.00 €
MERINOVILLAPIPO JA TUUBIHUIVI KELTAINEN30.00 €
MERINOVILLAPIPO JA TUUBIHUIVI SINAPPI30.00 €
MERINOVILLAPIPO JA TUUBIHUIVI TURKOOSI30.00 €
MERINOVILLAPIPO JA TUUBIHUIVI LUONNONVALKOINEN30.00 €
MERINOVILLAPIPO JA TUUBIHUIVI VANHA-ROOSA30.00 €
MERINOVILLAPIPO JA TUUBIHUIVI METSÄN-VIHREÄ30.00 €
MERINOVILLAPIPO JA TUUBIHUIVI PETROOLIN SININEN30.00 €
MERINOVILLAPIPO JA TUUBIHUIVI FUKSIA30.00 €