Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SPORT POOLO TUMMAN FARKUN SININEN 160g/m2

2020 UUTUUS

 

 

SPORT POOLO on asiakas toive. Se on valmistettu 100% supermerinovillasta ja erittäin pehmeä iholle. Vahvuus on 160g/m2 rip neulos, joka on todella elastinen. Helma on erikoispitkä ja hihoista löytyy peukalohangat. Kestävyys on 3kk  kovassa testissä osoittautunut erinomaiseksi. Vaikka tuote ohut on se hyvin peittävä ja ei kuulla läpi. Tämän tuotteen toimivuus on ollut erinomainen kaikissa  lämpötiloissa korkean hengittävyyden ansiosta.

Tämä tuote on erittäin joustava ja voit valita normaali kokoa pienemmän, jos haluat hyvin istuvan. Ohuudesta huolimatta sen lämpöarvot ovat loistavat ja hengittävyys huippu luokkaa. Sopii erinomaisesti ympärivuotuiseen pyöräilyyn, talviliikuntaa, kuin myös patikoille.

Asiakkaan kokemus SPORT POOLOSTA ja vähän muusta:

Joulupukki toi mieluisan paketin joka sisälsi Merinovillakaupan pooloaluspaidan ja merinovilla/silkki alushousut. Pooloaluspaita on aivan huippu, korkea kaulus suojaa kaulan ja hihat ovat pitkät ja suojaavat ranteet. Materiaali on 100% merinovillaa joka tuntuu ihoa vasten niin pehmeältä. Eipä ole ennen ollut tällaista paitaa minulla. Merinovilla/silkki alushousut oli yllätys miten pehmeältä ja lämpimältä ne tuntuivat ihoa vasten. Ja vyötärö on minusta korkeampi kuin normaalisti, joten se suojaa paremmin alaselkää. Kyllä nyt saa laittaa vanhat ns. tekniset alusasut kiertoon, ei ole merinovillan voittanutta ainakaan retkeillessä ja ulkoillessa. Seuraava hankinta on merinovilla boxerit jotka saa myös Merinovillakaupasta. Ja mikä tärkeää niin Merinovillakauppa on täysin suomalainen ja tuotteet valmistetaan Suomessa. Olen erittäin tyytyväinen yrityksen palveluun ja toimitukset hoituvat todella hienosti.

Pale_sininen1.jpg

Tuote: 1015864

Hinta alk.69.95 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
XS-S SPORT POOLO FARKKU TARJOUS69.95 €
S-M SPORT POOLO FARKKU TARJOUS69.95 €
M-L SPORT POOLO FARKKU TARJOUS69.95 €
L-XL SPORT POOLO FARKKU TARJOUS69.95 €
XL-3XL SPORT POOLO FARKKU TARJOUS69.95 €