Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Merinosilkki T-paita musta 100% luonnontuote (unisex)

MERINOT T-PAITA, UNISEX

 

Merinosilkki  T-Paita 100 prosenttinen luonnontuote. 85 prosenttia merinoa ja 15  prosenttia silkkiä. Valmistettu Suomessa.

 

t-paidat_musta.jpg

 Merinosilkin ominaisuudet nyt myös kesä- ja sisäkäyttöön!

Merinovillan joustavuus ja hengittävyys, silkinpehmeyttä ja kestävyyttä.  Näin on saatu tuote joka kestää huomattavasti perinteistä merinovillaa paremmin, menettämättä merinon huippuominaisuuksia.

Unohda keinokuitujen epämiellyttävä hajua hikiliikunnassa. Merinosilkki ei kerää hienhajua itseensä.

Merinolammas suojaa itsensä Australian polttavalta auringolta, nyt sinäkin voit suojat itsesi parhaalla UV-suojalla "Merinot" merinovilla vaatteilla. Tuote on (unisex) sopii myös naisille.

TÄSSÄ ASIAKKAAN KOKEMUKSIA MERINOT T-PAIDASTA.

Aktiivisena retkeilyn ja luonnonharrastajana minulle on tärkeää varusteiden toimivuus sekä missä ja miten tuote on valmistettu. Ilmastonmuutoksen hidastaminen painaa itselleni todella paljon, joten etsin tuotteita jotka on valmistettu Suomessa. Viime keväänä löysin googlaamalla Merinovillakauppa nimisen yrityksen ja aloin tutkia mikäs kauppa tämä on. Heille oli tullut myyntiin merinovillainen T- paita josta kiinnostuin heti. Selvitystyön tuloksena sain varmuuden että yritys valmistaa todellakin tuotteet Suomessa ja käyttävät vaan parasta merinovillaa tuotteissaan. Niinpä tilasin kyseisen tuotteen "koekäyttöön" kesäksi. Heti ensi kättelyssä paita tuntui tosi hyvältä ihoa vasten, ei minkäänlaista kutinaa. Varsinainen testi oli heinäkuussa kun olimme Lapissa viikon retkeilemässä. Pidin koko viikon samaa paitaa joka päivä ja täytyy sanoa että toimi todella hyvin. Päivän päätteeksi vaan tuuletin paitaa vähän aikaa niin ei tullut mitään hajuhaittoja. Olen myös pessyt paitaa muutaman kerran eikä ole nukkaantunut ollenkaan. Joten tämän kokemuksen jälkeen voin suositella Merimovillakaupan tuotteita ja aion itsekin hankkia kaikki alusasut nyt Merinovillakaupasta. Hinta ja laatusuhde on sellainen ettei muualta löydy. Liitteenä vielä kuva Iisakkipään huipulta, katse kaukaisiin tuntureihin, Merinovillainen T-paita päällä.

Terveisin Hannu Korhonen 
Erankavia..jpg

Tuote: 00036

Hinta alk.39.95 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
XS Musta39.95 €
S Musta39.95 €
M Musta39.95 €
L Musta39.95 €
XL Musta39.95 €
XXL Musta39.95 €

Suosittelemme myös

Merinosilkki T-paita farkun sininen 100% luonnontuote (unisex)

T-PAITA_SININEN.jpg&width=280&height=500
MERINOT T-PAITA, UNISEX FARKUN SININEN
Merinosilkki  T-paita 100 prosenttinen luonnontuote. 85 prosenttia merinoa ja 15..

Tuote: 995082

Hinta: 42.95 €

Merinosilkki T-paita vaalea beige 100% luonnontuote (unisex)

BEIGE_t-PAITA_RAJATTU.jpg&width=280&height=500
MERINOT T-PAITA, UNISEX FARKUN SININEN
 Merinosilkki  T-paita 100 prosenttinen luonnontuote. 85 prosenttia merinoa ja 15..

Tuote: 995083

Hinta: 42.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »