Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

PLASMASYTYTIN KAARI

Plasmasytyttimet ovat kaasuton, liekitön, tehokas, turvallinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille kaasuja ja muita fossiilisia polttoaineita käyttäville sytyttimille.

Liekki on korvattu patentoidulla teknologialla, joka muodostaa sytyttimen napojen väliin n.1100-asteisen tuulessa sammumattoman plasmakaaren. Plasmasytyttimen edut tulevatkin esille parhaiten ulkokäytössä. Liekittömyyden ansiosta, voit käyttää sitä missä asennossa tahansa.

KAARI Plasmasytyttimet saavat käyttöenergiansa sähköstä ja ne ovat uudelleen ladattavia kuten esimerkiksi matkapuhelimet. Lataaminen tapahtuu helposti mikro USB-johdolla.

KAARI Plasmasytyttimet ovat myös säänkestäviä. Ne syttyvät helposti nappia painamalla jo ensimmäisellä sytytyskerralla kovemmassakin tuulessa ja pakkasessa. Ne ovat myös roiskevedenkestäviä pois lukien mallistomme LOIMU plasmasytytin, joka on IP57 luokiteltu veden- ja pölynkestävä plasmasytytin.

Jokaisessa sytyttimessämme on turvamekanismit vahinkojen ennalta ehkäisemiseksi ja niillä on mm. CE, ROHS ja UN 38.3 sertifikaatit. Myönnämme kaikille plasmasytyttimille kuuden (6) kuukauden toimivuustakuuU VALMISTAJALTA JA MEILTÄ TOISET 6KK SIIS VUODEN TAKUU.

Tuotteita yhteensä 3 kpl

PLASMASYTYTIN LOIMU

Loimu_keltainen_tavaroilla.jpg&width=280&height=500
LOIMU on ainoa plasmasytytin maailmassa, jolla on IP57 luokitus. Se on siis pölyn- ja vedenkestävä. LOIMU on täydellinen..

Tuote: 744745

Hinta: 19.95 € - 24.95 €

PLASMASYTYTIN ROIHU

RoihuX_Suomen_Leijona_harmaa.jpg&width=280&height=500
ROIHU X on markkinoiden laadukkain taskuplasmasytytin. ROIHU X on pitkän suunnittelun lopputulos, joka erottuu tyylikkyydellään..

Tuote: 744742

Hinta: 29.95 €

PLASMASYTYTIN SOIHTU

Soihtu-MUSTA.jpg&width=280&height=500
SOIHTU on sytytinmallistomme pitkävartinen yleissytytin. Se soveltuu erinomaisesti jokaiseen kotiin, mökkiin, asuntovaunuun..

Tuote: 744739

Hinta: 19.95 €