Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

KÄVELYSAUVA, SOPII MYÖS VAELLUKSEEN.


HUOMAA CROSS ADVENTURE TUOTTEISSA TOIMITUS KATKOS 3-13.10 2019. TUOTTEET NORMAALISTI TILATTAVISSA. TOIMITUS 14.10.2019 LÄHTIEN.

CROSS ADVENTURE KÄVELY/VAELLUS-SAUVAT

 

Todella laadukkaat teleskooppi kävely/vaellus-sauvat uskomattoman edullisesti. Sauvat mahtuvat 65cm tilaan. Niissä on Korkkikahvat jotka pitävät kädet lämpimänä ja ne on päällystetty silikonilla, niin ote on pitävä, eikä korkki halkeille. Ergonominen rannehihnasta saat pitävän otteen ja hihnat eivät paina käsiä. Mukana kolme eri päätä, teräskärki, kumitassu ja sompa, näin sauvat ovat todella monikäyttöiset. Sauvat on valmistettu lentokonealumiinista, eli kevyet ja erittäin kestävät. Teleskooppi säädöt ovat tiuhakierteiset, joten ne pysyvät säädöissä. Helpot säätää, kierät vain sauvan varresta myötäpäivää ja ne kiristyy haluamasi kohtaan. Kaksi väriä musta ja lila. Heijastavat tekstit ja logot.  Sopii miehille, naisille ja lapsille.

Kaikki nämä ominaisuudet ja hinta vain 29,95. Vastaavilla ominaisuuksilla olevista sauvoista saa maksaa reippaasti yli 100 euroa. Tämä on hurja kädenojennus Cross Aventure maahantuojalta.

Nyt on edullista.

kavelysauva_musta.jpgkavelysauva_purple.jpgSAUVVAT_hinnoin.jpg

Tuote: 856604

Hinta alk.29.95 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
KÄVELYSAUVA MUSTA29.95 €
KÄVELYSAUVA LILA29.95 €