Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Merinovilla menossa mukana

Active-Arctic Outdoor kauppa JYVÄSKYLÄN JOULUMARKKINOILLA

Keskiviikko 5.12.2018 klo 23:20

miss_jkl_merinot.jpgActive- Arctic mukana Jyväskylän joulumarkkinoilla 8-9.12.2018. Mukana merinovillakaupan Merinot-tuotteita, UUTUUTENA ROOSA POOLO. Active-Arctic outdoor puolelta  Kaari- plasmasytyttimet ja UUTUUS TUOTE Gross Adventure Nastakengät. Kenkä esittelyn hoitaa tuore Miss Jyväskylä Emma Peltonen.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja uuteen Miss Jyväskylään.

2018_poolot_pro-1.jpgnastakenka_hinnoin.jpgIMG_7089.jpgNAsta.jpgKaariKollaasi_2017_6.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Kova kysyntä on ruuhkauttanut tuotantoamme, tässä vinkkejä jouluostoksiin.

Sunnuntai 2.12.2018 klo 23:20

Joidenkin tuotteiden osalta on tuotantomme ruuhkautunut kovan menekin takia. Mikäli ostatte Joululahjaksi, niin voimme suositella lahjakorttejamme:

 https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=54047/

Teemme voitavamme ja viimeistään joulun jälkeen saamme isomman erän tavaraa lisää. Lahjakortti antaa saajalle vapauden valita mieleisensä tuotteet.

50.- Euron lahjakortilla saa kivasti pientä tavaraa

100.- Euron lahjakortilla saa jo kerraston tai poolon.

150,- Euron lahjakortilla retkeiljän tai biker-paketin

200,-  Eurolla saa talvi tai metsästäjän paketin ja paljon muuta.

250.- Eurolla saa vaikka huopalapikkaat omilla mitoilla.

Kaikkia Lahjakortilla maksaneita muistamme pikkulahjalla.

 

Lämpimin terveisin merinovillakauppias Antti

Kommentoi kirjoitusta.

MERINOVILLAA LAHJAKORTTILLA NYT MERINOVILLAKAUPASTA

Perjantai 30.11.2018 klo 13:17

Joulun paras lahja voi olla myös lahjakortti merinovillakauppaan. Lähetämme koodi kortin joko tilaajalle tai lahjan saajalle. 

https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=54047/

LAHJAKORTTI_250.jpgLAHJAKORTTI200.jpgLAHJAKORTTI_150.jpgLAHJAKORTTI_100.jpgLAHJAKORTTI_50.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Savolaiset suurmarkkinat Kuopiossa 24-25.11.2018

Perjantai 23.11.2018 klo 0:17

Savolaiset suurmarkkinat Kuopiohallissa 24-25.11-2018. Tervetuloa hakemaan joulun parhaat paketit merinovillakaupasta. https://www.active-arctmessuilla.jpgic.com/tuotteet.html

Kommentoi kirjoitusta.

Black Friday tarjouksia

Torstai 22.11.2018 klo 23:54

Black_Friday_2018.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Miss Jyväskylä 2018. Onnea Emma.

Maanantai 19.11.2018 klo 20:49

Merinovillakauppa onnittelee malliaan ja myyntiedustajaa Emma Peltosta Miss Jyväskylä tittelin voitosta.👑👑👑miss_jkl_merinot.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Merinovillakauppa Seinäjoella.

Sunnuntai 11.11.2018 klo 23:45

POHJALAISET SUURMARKKINAT, SEINÄJOKIARENA,NIIN MYÖS MERINOVILLAKAUPPIAAT.

LA-SU 17.-18.11.2018

Merinovillakauppa Areenassa mukana uutuus tuottein ja tietysti messutarjouksin. Kun laatu, hinta ja kotimaisuus ratkaisee, MERINOT.

Olet lämpimästi tervetullut  osastollemme

Terveisin merinovillakauppias Antti

seinajoki.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Merinovillakaupan malli Miss Jyväskylä kisassa,

Keskiviikko 7.11.2018 klo 20:01

Ihana empaattinen mallimme Emma Miss Jyväskyläkisassa numerolla 2.

https://www.surkkari.fi/…/ken-on-heista-miss-jyvaskyla-20…/…

Merinovillakauppa toivottaa onnea kisaan.

miss.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

GoExpossa merinovillakauppa mukana

Torstai 1.11.2018 klo 20:22

Tervetuloa hankkimaan laadukkaat kotimaiset Merinot tuotteet.

GoExpo-Winter_POHJAKARTTA.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

1 kommentti .

Tervetuloa I love me messuille.

Lauantai 13.10.2018 klo 23:20

Käy osallistumassa pääsylippu arvontaa Facebook sivuilamme:

https://web.facebook.com/merinovillakauppa/photos/pcb.2180854432183381/2180854242183400/?type=3&theater

Tarjolla on UUTUUKSIA ja vanhoja menestys tuotteita tervetuloa nauttimaan.

i_love_me_logo.jpgi_love_me_kartta-1.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Tästä alkaa Merinovillakaupan 2018 syksyn uutuuksien lanseeraus

Tiistai 9.10.2018 klo 21:02

100% Merinovillasormikkaat ovat sormikkaiden aatelia tarjoavat lämpöä ja tyyliä. Poiketen monista kilpailevista tuotteista ollen 100% merinot ( yleensä 50%) ja tietysti jälleen uusi kotimainen tuote. S-koko sopii naisille, M-koko molemmille ja L-koko isommille käsille.sormikkaat__kaikki.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: 100% Merinovillasormikkaat ovat sormikkaiden aatelia tarjoavat lämpöä ja tyyliä. Poiketen monista kilpailevista tuotteista ollen 100% merinot ( yleensä 50%) ja tietysti jälleen uusi kotimainen tuote. S-koko sopii naisille, M-koko molemmille ja L-koko isom

Valitse oikein, valitse Merinot

Maanantai 24.9.2018 klo 12:26

Taas on tullut se aika, jolloin pöhinä merinovillan ympärillä kiihtyy. Kilpailu on kovaa markkinoilla ja niin sen pitää ollakin. Merinovillan markkinahinta on kovassa nousussa. Suomessa tarjottavissa merinovaatteissa on huolestuttavan paljon heikkolaatuista merinoa.  Jos ostat ekalla kerralla huonolaatuisen merinovillavaatteen, saat varmasti väärän kuvan merinovillasta. Me kerromme asiakkaillemme rehellisesti, mistä laatu muodostuu.

1. Merinovillalaaduissa on valtavia eroja, parhaan laatuinen merinovilla saadaan Australia-Uusi- Seelanti -akselilta.

2. Paras kudos tulee yleensä Italiasta, Saksasta ja Suomesta. Heikkolaatuisemmat Kaukoidästä ja Itä- Euroopan maista.

3. Hinta muodostuu kahdesta edellisestä sekä voiton tavoitteesta, myynnin, tukun ja jälleenmyyjien katteesta.

Me tarjoamme Teille MERINOT-tuotteet, joissa kaikki on kohdallaan asiakkaan näkökulmasta: paras villalaatu, suomalaisten valmistamat ja hinta ilman tukkuporrasta. Jotain laadustamme kertonee, että ensimmäisen vuoden aikana MERIOT-tuotteiden reklamaatioita oli vain 3 kappaletta ja tuotteita on myyty yli 10 000 kappaletta.

 

Tässä esimerkkejä, miten heikkolaatuinen merinovilla käyttäytyy:

-Se tuntuu karhealta ja kutisee

-Nyppääntyy herkästi

-Kutistuu voimakkaasti, helman- ja lahkeenmitta lyhenee jopa 15 cm vuodessa

-Haisee lampaalle märkänä tai ei puhdistu tuulettamalla kaikista hajuista

-Saumat repeilee ja vetelee

-Tuotteesta roikkuu langanpätkiä

ÄLÄ HANKI TURHAA, HUONOA KOKEMUSTA HALPATUOTANTO MERINOVILLOISTA!

 

Tässä kuvassa ovat vastakkain Merinot vastaan Kaukoidässä valmistettu tuote. Molemmat ovat olleet 3kk rajussa käytössä.

 

Terveisin merinovillakauppias Antti

poolovertailu.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

NYT MEILTÄ MERINOVILLAISET TERVEYSTUOTTEET

Maanantai 10.9.2018 klo 1:01

Painetaan villasella

Painetaan villasella,  villaisella painamisella mieletään asioiden unohtamista sellaisenaan ilman selvitystä ja tarkempaa  tutkintaa. Onkohan sanonnan syynä ollut,   ettei villasella painaminen maksanut mitään. Vanhan kansan keino lievittää särkyä on painaa kipeää kohtaa villaisella neuleella. Jossain vaiheessa  vanhan kansan neuvot tulkittiin humpuukiksi. Viimeaikaiset kokemukset on saanut miettimään uudelleen vanhan kansan sanonnat ja villan terveystuotteena.

 

Nykyään on paljon puhuttu  Suomessa d-vitamiinin saannin vähäisyydestä.  Vitamiinipillereiden sisältämä D3 –vitamiini on peräisin lampaan villasta. Vitamiinipillereiden  D-vitamiini eristetään villan lanoliinista.  D-vitamiini on hormonin kaltainen aine jonka vaikutukset ihmiskehoon välittyvät  vitamiinireseptoreiden kautta. Ilmeisesti lanoliinin sisältämä d-vitamiini jää "vapautuvaan muotoon" merinovillaan? Reseptoreita on kaikissa soluissa ja myös iholla, D-vitamiinin esimuotoa muodostuu ihossa auringonvalon vaikutuksesta.

 

Merinovillavaatteita on käytetty paitsi kylmän ja lämmön eristämiseen myös reumaattisten kipujen lievittämiseen. Merinovilallan on todettu auttavan erinlaisiin iho ja nivelvaivoihin. Sairaaloissa kautta maailman käytetään villaa potilaille, jotka kärsivät muun muassa reumasta, ihottumasta ja allergioista. Villalasta on hyviä kokemuksia pitkäaikaispotilaiden ja hoidossa: villa ehkäisee makuuhaavoja ja hoitaa ihoa. Onko villalla olla myös vitaminisoivia tai hormonaalisia vaikutuksia?  Kannattaa uskoa ja käyttää villaisia alusvaatteita öljyteollisten teknisten alusvaatteiden sijaan - joka tapauksessa!

 

Australialainen yliopisto Sydneyssä ja Woolmark  ovat tutkimuksissaan tulleet siihen tulokseen, että  merinovilla antaa parhaat yöunet. Merinovilla on todettu auttavan näissä tutkimuksissa muun muassa reumatismiin, allergioihin, astmaan, levottomiin jalkoihin sekä lihasten ja nivelten jäykkyyteen. Monet tutkimukset ovat osoittaneet merinovillan parantavan elämänlaatuasi. Käytä myös pyjaman niin, saat sellaisen yöunen ja levon, jota et ole kokenut.

TÄSTÄ OSTOKSILLE: 

https://www.merinovillakauppa.fi/tuotteet.html?id=52556/

TERVEYSTUOTTEET_uutuudet.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Merinovillakauppa mukana 22.?23.9.2018 Jyväskylän Paviljonki la klo 10?17 | su klo 10?16

Keskiviikko 5.9.2018 klo 13:27

On taas aika kokoontua nauttimaan kesän sadosta. Merinovillakauppakin on mukana tarjoamassa kotimaista käsityötä. Olemme ylpeitä siitä että voimme tarjota suomessa valmistetut tuotteet. Meidän hintamme on todella kilpailukykyiset, koska meillä ei ole tukkuporrasta, eikä jälleen myyjiä. Tervetuloa hyvän mielen ostoksille.maan_veen_ja_vilja.2016jpg.jpgWEMMI_KARTTA.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: On taas aika kokoontua nauttimaan kesän sadosta. Merinovillakauppakin on mukana tarjoamassa kotimaista käsityötä. Olemme ylpeitä siitä että voimme tarjota suomessa valmistetut tuotteet. Meidän hintamme on todella kilpailukykyiset, koska meillä ei ole tukk

FinnMetkossa nähdään taas. Tervetuloa osastollemme 728

Tiistai 21.8.2018 klo 22:47

Niska-hartiakipuja, olkapää, rannevammoja ja puutuneita sormia. Onko tuttua?  Nämä on konemiehen vaivoja. Meillä on lääkettä näihin vaivoihin ja ennalta ehkäisyyn. Olemme suunnitellut konemiehille oman paketin jolla voit suojata ja hoitaa niveliäsi tehokkaasti tulehduksilta ja näin ehkäiset kipuja. Merinovilla on antibakteerinen  ja se parantaa verenkiertoa. Sillä on saatu todella hyviä tuloksia kipeiden nivelten ja puutuneiden jäsenten hoidossa. Tervetuloa osastollemme 728  Finn-Metkoon 30.8-1.9.2018 , niin esittelemme paketin joka on todettu konemiehille erinomaiseksi.

Terveisin merinovillakauppias Antti

Tässä karttaa osastollemme:metko_laaja_opastus.jpgmetkokartta_tarkka_OPASTEIN.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Niska-hartiakipuja, olkapää, rannevammoja ja puutuneita sormia. Onko tuttua? Nämä on konemiehen vaivoja. Meillä on lääkettä näihin vaivoihin ja ennalta ehkäisyyn. Olemme suunnitellut konemiehille oman paketin jolla voit suojata ja hoitaa niveliäsi tehokk

Syksyn ekat uutuudet nyt verkkokaupassamme.

Torstai 16.8.2018 klo 23:16

SUPERMERINOVILLAA ( Korkein merinolankaluokiteltu neulos). Tämä materiaali on uskomattoman sileää, ei kutistu, ei nyppää.  Australiasta ja Uudesta-Seelannista  tulee parhaat merinovilla laadut tunnetusti. Näistä parhaista eristä ovat lankakauppiaat valinneet parhaat erät, jotka he ovat nimenneet Supermerinovillaksi. Tämä materiaali on erittäin kestävää ja miellyttävä materiaali pitää. 
-
Erävihreäpoolomme on nyt tätä parasta materiaalia, eli Supermerinovillaa. Se on valmistettu tietysti Suomessa, 260g/m2 kankaasta. Siinä on hihat ja kaula-aukko  todella joustavaa 380g/m2 stretsi neuletta. Kesän messuilla  tämä tuote oli erittäin suosittu ja pidetty. (ovh 99.-)
-
Supermerinovillapipo on todella nimensä veroinen. Sen sileys ja hengittävyys ovat huippuluokkaa. Pipo joka ei kiipeä päästä pois, hengittää ja ei hiosta. Riittävän pitkä ylettyäkseen kaksin kerroin korville tarvittaessa. 380g/m2 stretsi neulos. (ovh 24,95)  Tarjous hinta 19,95
-
Supermerinovilla tuubi  on riittävän pitkä jotta sen saa hyvin hupuksi . 190 stretsi neulos. (ovh 19,95) Tarjoushinta 14,95
-
Nyt koko paketti tasarahaan  120,-
-
https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=52139/713733

TARJOUS_MERINO_POOLOPIPOTUUBI.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: SUPERMERINOVILLAA ( Korkein merinolankaluokiteltu neulos). Tämä materiaali on uskomattoman sileää, ei kutistu, ei nyppää. Australiasta ja Uudesta-Seelannista tulee parhaat merinovilla laadut tunnetusti. Näistä parhaista eristä ovat lankakauppiaat valin

Merinovillakauppassa valmistautuu syksyn tarpeisiin

Torstai 2.8.2018 klo 12:57

Merinovillakauppa on nyt täydentänyt varastoja. Tervetuloa hyvän mielen ostoksille.roopelastenmalli.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Pirkanmaan Erämessut

Keskiviikko 1.8.2018 klo 19:27

Tervetuloa Pirkanmaan erämessuille Pälkäneelle 3-5.8.2018. Merinovillakauppa on mukana tapahtumassa isossa teltassa osastolla T15-16. Tule tutustumaan mitä me tarjoamme  eräkävijöille. Me tarjoamme huikeat pakettiratkaisut tarpeesi mukaan. Vauvasta vaariin, urheilijasta oloneuvokseen, tule hakemaan parhaat vaatteet ikinä.  Tässä meidän suosituimpia paketteja.

Metsästäjälle:  https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=45160/

 

Retkeilijät: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=50457/

Moottoripyöräilijät: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=50430/

Kuntoilijat: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=50465/

Kylmässä liikkujille ja metsureille: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=45571/

Vilukissoille: https://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=46685/

Ja paljon muuta, tervetuloa tutustumaan huikeitten kotimaassa valmistettujen MERINOT-tuotteisiin.palka_era_valmis2.jpgpalka_kentta_VALMIS.jpgpalka_paikka_VALMIS.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Merinovillakauppa messutauolle kesäksi

Sunnuntai 8.7.2018 klo 12:06

Erittäin iso kiitos ja kumarrus asiakkaamme, olette ottanut loistavasti vastaan uudet kotimaiset MERINOT-merinovilla tuotteet. Aloitamme syyskauden Metkossa , jonne suunnittelemme konemiehen paketin heidän tarpeita varten. Loppuvuoden kiertueeseen lisäksi sisältyy ainakin seuraavat paikkakunnat: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Seinäjoki.

Hei, nautitaan kesästä ja muistetaan vanha sanonta. ”Se mikä on paras kylmällä, on myös paras kuumalla ”

Terveisin merinovillakaupasta. :)keskiyonaurinkoa.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Erittäin iso kiitos ja kumarrus asiakkaamme, olette ottanut loistavasti vastaan uudet kotimaiset MERINOT-merinovilla tuotteet. Aloitamme syyskauden Metkossa , jonne suunnittelemme konemiehen paketin heidän tarpeita varten. Loppuvuoden kiertueeseen lisäksi

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »