Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Metsästäjät, nyt metsästäjille on suunniteltu oma vaatepaketti:

Älä hytise passissa, niin et karkoita saalista.

Passimiehille suosittelemme ohuemman 190g/m2 merinosilkkialusasua + 70% sukkia + hyvää kuorikerrosta -10c. Yli -10c pakkaselle suosittelemme lisäksi merinvillaista väliasu 260/m2+ alus-sukaksi 70% merinovillasukaksi. Lisäksi voit täydentää asustustasi merinovillaisilla, tuubihuivilla ja kaulurilla. Lämpöisiä passi päiviä.

Alusvaateet täältä.http://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=1/

Päähineet ja käsineet täältä.http://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=6509/

Ajomiehille ja koiramiehille. Haasteelisinta on pukeutua oikein kun välillä liikutaan nopeastikkin ja välillä pitää olla paikallaan hiljaa. Ainoa tuote joka toimii näissä vaatimuksissa on alusasuksi merinosilkkiä, joka lämmittää vaikka olisi hikimärkä. Suosittelemme ohuempaa merinovilla-asua ja 77 % sukkia alle -10 asteessa, ja sitä kylmemmällä lisäksi paksumpaa merinovilla-asua ja 80 % sukkaa alus-sukaksi.

Väliasut täältä.http://www.active-arctic.com/tuotteet.html?id=3/

Merinovilla boxerit on parasta suojaa alakertaan jonka voit lisätä näiden lisäksi.

Kun olosuhteet ovat äärinmäiset on lääke siihen meidän kerrospukeutumismalli.

http://www.active-arctic.com/kerrospukeutuminen

passimiehet.png

Kalastajat

Veneessä voi tulla kylmä kesäyönäkin.

Kesäyön kuha-uisteluun suosittelemme ohutta 190g/m2 merinosilkkiasua tuulta pitävän asun alle. Syksyn tullen suosittelemme lisäksi paksumpaa merinovilla-asua ja 77 % merinovillasukkia.

Tenon kahlaajille suosittelemme paksumpaa merinovilla-asua ja merinovillaboksereita läpi kauden ja 77 % Supervillasukkia.

Pilkkijöille suosittelemme ohuemman lisäksi paksumpaa merinovilla-asua kelin mukaan, merinovilla boksereita ja 77 % Supervilla sukkia. Merinovilla lämmittää märkänäkin, ei enää jäätyvää keinokuitua hikisessä selässä.

Äärinmäisiin olosuhteisiin.Suurille vesistöille sulaveden aikaa syksyyn ja talveen ei ole muita järkeviä vaihtoehtoja kuin meidän kerrospukeutumis malli. Tämän on todennut parhaaksi erikoisjoukot karuimissa olosuhteissa. Tämä on parasta voit pukea kuori kerroksen alle. http://www.active-arctic.com/kerrospukeutuminen