Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Valintaopas

Valintaopas on tarkoitettu helpottamaan oikean asusteen valintaa sään ja liikunnan mukaan. Asusteita on kokeiltu monenlaisessa liikunnassa ja työssä kesäkeleistä talven viimoihin ja koviin pakkasiin. Jokaisella ihmisellä on yksilöllinen kyky tuottaa lämpöä ja sietää kylmää, merinovilla mahdollistaa viluisimmallekin ihmiselle liikkua kelillä kuin kelillä.

On tärkeää pukeutua oikein heti alusvaatteista lähtien, sillä hyvä olo lähtee iholta. Kun iho pysyy kuivana ja sopivan lämpimänä jaksat pitempään, pystyt keskittymään paremmin liikuntaan ja saat nauttia suorituksesta täysillä. Ohuempi merinosilkki-asuste on suunniteltu toimimaan suoraan iholla. Sen hengittävyys ja kosteudenläpäisykyky on ylivertainen verrattuna mihin tahansa keinokuituun. Materiaalin ohuus on tehnyt mahdolliseksi suurenläpäisykyvyn ja hengittävyyden tinkimättä lämmön pitokyvystä. Tämän on tehnyt mahdolliseksi korkealaatuinen kotimainen merinosilkkineulos.

Suosittelemme aina käytettäväksi alla ohuempaa merinosilkki-asuste näin sinulla on ylläsi luonnon oma ilmastointi ja kosteuden poisto järjestelmä. Sopivilla päällysvaatteilla säännöstelet mukavuuttasi ulkoillessasi aina -15 asteeseen saakka. Siitä eteenpäin suosittelemme kerrospukeutumista. Merinovillavälihousut ja -poolo on mahtava välikerros, joka oikeanlaisen päällysvaatteen kanssa mahdollistaa liikunnan kovimmillakin pakkasilla. Talvitapahtumiin suosittelemme tuplakerros merinovillaan pukeutumista, samoin ulkona kylmillä keleillä työskenteleville ja rauhallista liikuntaa suorittaville. Poolo/välihousuyhdistelmä sopii erittäin hyvin ihmisille, jotka työskentelevät sekä lämpimässä ja pakkasessa. Merinovillan hengittävyys ja lämmönpitokyky korostuvat vaihtelevissa lämpötiloissa, et hikoile sisälläkään ja näin olet kuiva kun menet pakkaseen, etkä kylmety.

Sukissa on valittavana merinovillaosuudet 70%(ohutsukka),77% muhkeasukka ja 80% villafroteepohjasukka. Mitä kylmemmässä olet tai mitä herkemmät jalkasi ovat kylmälle, sitä korkeamman merinovillaprosentin valitset. Muista myös valita sukat kenkiin sopiviksi, ei ole hyväksi lämmölle, jos kengät puristavat.