Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hoito-ohje

Hoito-ohje: Käyttövaatteiden materiaalina villa on suosittu, sillä vaatteena villa on lämmin, joustava ja pehmeä. Villa ei ole sähköinen, lika irtoaa siitä helposti, se ei syty helposti ja sammuu itsestään eikä se rypisty helposti. Villavaatteita kannattaa säilyttää väljästi laskostettuna ja tuulettaa usein – raitis ilma ja aurinko ovat koin vihollisia.

Villaa voi venyttää jopa 70 % pituudestaan ja se palautuu entiseen mittaansa. Villakuitu on suomuinen. Sen vuoksi villavaate vanuu väärin pestessä. Kun villa kastuu, suomut aukenevat. Jos kosteaa villaa hangataan, kuitusuomut takertuvat toisiinsa, jolloin tapahtuu vanuminen. Vanumista tapahtuu etenkin silloin, jos villavaatteen pesee liian kuumassa vedessä.

Villa vioittuu helposti kemikaaleista, eikä se siedä klooripitoisia pesu- ja valkaisuaineita. Tuotteemme voit pestä normaalisti pesukoneella villaohjelmalla 30-40 asteessa. Tuotetta ei tarvitse pestä käytön jälkeen; pese vain jos siinä on silmin nähtävää likaa tai tuote haisee tuuletuksenkin jälkeen. Käytännössä pesutarve on todella harvoin, koska merinovilla on antibakteerinen eikä haise vaikka hikoilisit. Muista vain tuuletus käytön jälkeen.

Käsittele merinovilla varovasti kosteana koska villansuomut on auki ja näin voit repiä sen helposti rikki. Muutenkin kehoitamme käsittelemään tuotteita varovasti pukiessa ja pestessä. Materiaali on ohutta jotta se toimii parhaalla mahdollisella tavalla ihollasi kosteutta läpäisevänä kerroksena. Kun merinovilla-asusi käytölle tulee pitempi tauko, pese se villan pesuaineella ja anna kuivua rauhassa, pakkaa se väljästi laskostellen laatikkoon tai pakettiin jossa se on suojassa koilta. Mielyttäviä hetkiä tuotteidemme kanssa.

Mikäli Teillä on kysyttävää tuotteistamme palvelemme mielellämme teitä osoitteessa:   myynti@active-arctic.com. Voitte myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeella tästä