Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €


Merinovillamme ja merinosilkkituotteet on valmistettu Suomessa tuotemerkkinä ”MERINOT”


Kiitos mielenkiinnostanne tuotteitamme kohtaan. MERINOT on suomessa suunniteltu, suomalaisella reilulla mitoituksella. Vaatteet ommellaan, leikataan ja kudotaan Suomessa. Villa kehrätään langaksi Saksassa. Osatessasi ”Merinot” tuotteen voit olla varma ettei näiden valmistukseen ole käytetty halpa tai lapsityövoimaa. Tuotteemme on ” NO MULESING” villaa ja me merinovillakauppiaana tuomitsemme jyrkästi eläinten huonon kohtelun. Tämän kotimaisemmaksi ja eettisemmäksi on vaikea merinovillaa saada.

Olen henkilökohtaisesti käyttänyt tuotteita, testannut ja vakuuttunut tuotteen korkeasta laadusta. Tuotteet vakuuttivat minut mukavuudella ja helppohoitoisuudella. Meidän hoito-ohjeilla tuotte on pitkäikäinen ja säilyttää ominaisuutensa. Kotimaisuus, hintalaatu-suhde on erinomainen.

Merinosilkin kestävyys on hämmästyttänyt meitä kulutus testeissä. Alusvaatteemme ovat 100% luonnonkuitua sisältäen merinovilla 85% ja 15% silkkiä 190g/m2. Tämä on hämmästyttävä yhdistelmä mukavuutta, lämpöä , parempaa hengittävyyttä ja kestävyyttä. Väliasumme ovat 100% supermerinovillaa 260 g/m2. Merinovilla on ylivertainen antibakteerinen luonnontuote, joka läpäisee kosteutta 30 – 40%, kun keinokuidulla päästään vain noin 1 % läpäisyyn. Tämä tarkoittaa sitä käytännössä, että liikuntasuorituksen jälkeen hikoilu tai kastuminen ei aiheuta sinulle vilua, koska merinovilla on läpäissyt kosteuden iholtasi seuraavaan vaatekerrokseen. Merinovilla lämmittää märkänäkin ja on täysin hajuton Ohuempi merinovilla-asuste ei pidä tuulta eikä vettä, joten päällysvaatteiden tulee olla tuulen ja tarvittaessa vedenpitävät. Erittäin kylmissä olosuhteissa suosittelemme kerrospukeutumista, alle ohuempi merinovilla-asuste, sitten paksumpi merinovillakerros ja päälle lämmin tuulensuoja -asu.

Suosittelemme käytön jälkeen tuotteen tuulettamista, näin lisäät merinovilla tuotteen ikää. Pesutarve on vähäinen, koska tuote ei sido likaa. Tämä tuote poikkeaa monista muista merinovillatuotteista, koska meidän neulos on niin korkealaatuinen ettei se nyppäänny. Olemme todella ylpeitä voidessamme tarjota teille kotimaiset ”Merinot” tuotteen. Ostamalla meidän tuotteen, tuet suomalaista työtä, saat huipputuotteen ja paremman mielen. Asiakas tyytyväisyys on meillä todella korkealla tasolla, me olemme täällä palvelemassa sinua.


Suosittelen lämpimästi MERINOT tuotteita. Terveisin merinovillakauppias Antti