Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
terveysasu.png%

Terveystuote

Pitkäkuituinen merinosilkkiasu ei kutita, hengittää ja pitää ihon kuivana ja lämpimänä.

Levottomat jalat: Monet asiakkaamme on saanut apua levottomiin jalkoihin. Se johtuu villan hengittävyydestä ja pintaverenkierron aktivoinnista. Kun jaloilla ei ole kylmä, eikä hikoile, on jalat aina optimaalisen lämpimät ja rauhoittuvat. Useimmat käyttää 77% sukkia. Mutta henkilökohtaisesti olen todennut parhaaksi 80% ohutsukat.

Atopikkoille: On erittäin tärkeää että tuote ei kutita eikä hiosta. Pehmeä merinosilkkiasu antaa miellyttävän olon kokopäiväksi. Ohutta merinosilkkiasustetta voi käyttää lähes läpi vuoden ihoa hoitamassa.

Nivelvaivaivat ja kipeätpaikat: Kylmä ja kosteus on pahinta nivelvammalle, pue merinovilla-asu yllesi näin torjut kylmän.Käytä myös yöasuna lämmittämässä kipeitä paikkojasi. Asiakkaamme on kertoneet järisyttävän hyviä kokemuksia kuinka särkylääkkeet ovat saanut väistyä, kun aletaan käyttämään merinosilkkiä ja merinovillaa 24/7.

Eturauhasvaivaiset

Eturauhanen ärtyy usein kylmästä, siksi suosittelemme merinovilla boksereita niiden lämpö ominaissuden ansiosta. Asiakkaamme on kokeneet erinomaisena hoitokeinona merinovilla hoidon.Tuplahaarakiilalla varustetut reisiboxerit ovat aivan kuningas näihin vaivoihin

Virtsa- ja hiiva tulehdukset

Useat gynekologit ovat alkaneet suosittelemaan asiakkailleen merinovilla boxereita. Näiden vaivojen torjuntaan ja ovat saaneet erinomaisia tuloksia. Merinovilla on antibakteerinen ja hengittävä, näin heikennetään bakteerien ja hiivojen elinoloja.

Voimakkaasta hikoilusta kärsivät

Heräätkö yöllä voimakkaaseen hikoiluun? Eräs mies vaihtoi jopa kolme kertaa yössä vaatteet voimakkaasta hikoilusta johtuen. Hän otti käyttöönsä merinovilla-asusteen ja seuraavana aamuna heräsi kuivana.

Entäpä sinä joka kärsit työssäsi ja vapaa-aikanasi voimakkaasta hikoilusta ja hajusta. Ohut merinosilkkioasu läpäisee kosteuden iholtasi seuraavaan vaate kerrokseen, joten se pitää ihosi mahdollisimman kuivana. Tunnet olosi paljon miellyttävämmäksi ja lisäksi antibakteerinen merinosilkki ei sido hajuja lainkaan.